ONDERHOUDSET NATUURSTEEN IN FLAPBOX(triple+olie-vet+nano)

Vorige Artikel 14 van 14

Een speciaal samengestelde set voor het beschermen en onderhouden van kleine natuursteen oppervlakken, zoals keukenwerkbladen, tafels, badkamerbladen, wastafels, ... 

Door de verwerking van deze producten wordt het natuursteeen oppervlak optimaal beschermd onderhouden en gereinigd. Het werkzame bestanddeel, dat na het afdrogen achterblijft, is niet schadelijk voor de gezondheid en is geschikt voor levensmiddelentoepassingen (gecontroleerd door het Duitse LGA).

 

Onderhoud met AKEMI Triple Effect: 1 à 2 x per maand op het natuursteen oppervlak vernevelen en uitwrijven 

Bescherming met AKEMI Anti-vlek Nano. Op een schone, droge, vet- en olievrije ondergrond met een kwast, doek of met de Akemi impregneerpad  gelijkmatig opbrengen en verdelen. Bij sterkzuigende oppervlakken kan meerdere malen opbrengen noodzakelijk zijn. Restanten van overtollig Anti-vlek product  na 10 à 15 minuten  wegnemen en goed opwrijven met een luisvrije en droge doek. De vuil- en olie-afwijzende werking ontwikkeld zich in 24 uur.

Reinigen van olie en/of vetvlekken met AKEMI Olie-en vetverwijderaar. Pasta 1-2 mm dik smeren en laten inwerken tot deze droge poeder geworden is, na +/- 30 tot 60 minuten. Nadien de poeder wegkeren  en naspoelen met warm water.

 

Inhoud:

 

  • 500ml Triple Effect
  • 250ml Anti-vlek Nano
  • 250g tube Olie- en vetverwijderaar

 

Art. 10966: 1 set in transparante flapbox

Meer onderhoudsets op aanvraag

Winkelwagen

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe grafstenen- en accessoires, gereedschappen of service diensten? Abonneer dan op onze maandelijkse nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2015 - 2021 GRANISO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel